Prosjekter

Noen av våre leverte prosjekter

Oppedal Ferjekai

Lavik–Oppedal er et fergesamband på europavei 39 som krysser Sognefjorden fra Lavik i Høyanger kommune til Ytre Oppedal i Gulen kommune. Overfarten tar 20 minutter og strekningen er 5,6 km lang. Det går 3 turer per time og retning. Sognefjorden er 1 260 meter dyp her. Gamle Oppedal ferjekai ble oppgradert i 2021. Norwegian Supply & service ble valgt som leverandør av utstyr til ferjekaien.

Les mer
Oppedal Ferjekai - Norwegian Supply & Service ASDragsvik Ferjekai - Norwegian Supply & Service AS

Dragsvik Ferjekai

Hella–Dragsvik–Vangsnes er et ferjesamband som krysser Sognefjorden og Fjærlandsfjorden i Vestland. Det betjener ferjekaiene Hella i tidligere Leikanger (fra 2020: Sogndal), Dragsvik i tidligere Balestrand (fra 2020: Sogndal) og Vangsnes i Vik. Ferjesambandet drives av Norled. Det ble startet av Fylkesbaatane i Sogn og Fjordane i 1956. Dragsvik Ferjekai ble oppgradert i 2021. Prosjektet henger sammen med oppgraderingen av Oppedal ferjekai.

Les merContainerhavn i Ålesund

Ålesund havn er en av Norges viktigste eksporthavner, og var i fjor den nest største containerhavna i landet bak Oslo – målt i antall containere. Havna er en svært viktig eksporthavn for fiskerinæringen og for det øvrige næringslivet på Nordvest-landet.

Les mer
Containerhavn i Ålesund - Norwegian Supply & Service ASKattegatt Kai, Drammen - Norwegian Supply & Service AS

Kattegatt Kai, Drammen

Kattegat kai 2 er 200 meter lang og en forlengelse av den eksisterende Kattegatkaia. Til sammen blir dypvannskaia ut mot Drammensfjorden hele 340 meter lang og dermed kan Drammen Havn ta imot flere skipsanløp samtidig. Drammen Havn har tre andre kaianlegg i dag, to på Holmen syd og ett på Risgarden.

Les merLindøya og Nakholmen

Lindøya, Nakholmen og Bleikøya. Øyene ligger bare 10 minutters fergetur fra Vippetangen. Her finnes en helt ny verden for de som ikke har tatt turen ut før. Mest iøynefallende på disse vakre øyene er de flere hundre små hyttene i rødt ,gult og grønt, som ligger spredt utover.

Les mer
Lindøya og Nakholmen - Norwegian Supply & Service ASD Fendring prosjekt i Odda - Norwegian Supply & Service AS

D Fendring prosjekt i Odda

I 2021 besluttet derfor konsernet Boliden AB å gjøre selskapets største investering noen gang, i Odda. Investeringene, på åtte milliarder NOK skal brukes til å øke sinkproduksjonen med 70 prosent, øke bemanningen fra 300 til 360 medarbeidere, og til å omstille verket for å møte framtida.

Les merFjelbergøy Ferjekai

Fjelbergøy Ferjekai

Les mer
Fjelbergøy Ferjekai - Norwegian Supply & Service ASKai prosjekt CCB Mongstad - Norwegian Supply & Service AS

Kai prosjekt CCB Mongstad

Kai prosjekt CCB Mongstad

Les merHella ferjekai - Norwegian Supply & Service AS

Hella ferjekai

Hella–Dragsvik–Vangsnes er et ferjesamband som krysser Sognefjorden og Fjærlandsfjorden i Vestland. Det betjener ferjekaiene Hella i tidligere Leikanger (fra 2020: Sogndal), Dragsvik i tidligere Balestrand (fra 2020: Sogndal) og Vangsnes i Vik. Ferjesambandet drives av Norled. Det ble startet av Fylkesbaatane i Sogn og Fjordane i 1956. I 2022 ble Hella fergekai oppgradert med nye kai og nytt fendersystem. Norwegian Supply & service as ble valgt som utstyrsleverandør.

Les merBergen havn

Yokohama Fendring

Les mer
Bergen havn - Norwegian Supply & Service ASKai prosjekt Tananger - Norwegian Supply & Service AS

Kai prosjekt Tananger

Kai prosjekt Tananger

Les merBergen Havn, 10 Meter landgang

10 Meter landgang til Bergen havn

Les mer
Bergen Havn, 10 Meter landgang - Norwegian Supply & Service ASOslo Havn. Kapstan Vinsj - Norwegian Supply & Service AS

Oslo Havn. Kapstan Vinsj

Kapstan Vinsj

Les mer